قیام

10 ماده مواد غذایی استرس زا

 
10‌ ‌ماده غذایى از بین برنده استرس
 

 فرهنگ آشتی: ‌با نامزدتان دعوا کرده اید، روز خسته کننده اى را سر کار داشته اید و وقتى از اداره بر مى گردید، چون خیلى خسته هستید نمى توانید غذا درست کنید، پس یک پیتزا سفارش مى دهید. بعد از خوردن شام با اینکه خیلى خسته هستید ولى مى دانید که اگر به رختخواب هم بروید خوابتان نخواهد برد. نگران کارهاى فردا هستید و همینطور که در رختخواب دراز کشیده اید، پلک هم نمى توانید بزنید. فردا هم در اداره به قدرى کسل و خواب آلود میگردید که قادر به انجام کارهایتان نخواهید بود.‌ ‌این داستان برایتان آشنا است؟ بله این تجربه اى است که هر کدام از ما مى توانیم داشته باشیم. اما... واکنش ما به این وضعیت صحیح نیست. در این جور مواقع، عادات بدى داریم که حتى وضعیتمان را بدتر کرده و فشارهاى روحیمان را افزایش مى دهد. مثلاً خوردن پیتزا... اصلاً درست نیست که در مواقعى که از استرس کنترل خودمان را از دست داده ایم، شام پیتزا بخوریم. در اینجا 10 ماده غذایى مفید براى کاهش استرس و فشارهاى روحى را به شما معرفى مى کنیم که به جاى سفارش پیتزا، از آنها استفاده کنید.‌‌ ‌
1-‌ ‌بادام‌ ‌
این ماده کمک بسیار زیادى به کاهش استرس مى کند. حاوى ویتامینB2 ‌‌، ویتامینE ‌‌، روى و منیزیم است که به تولید سروتونین که تعدیل کننده ى اعصاب و از بین برنده ى استرس است کمک مى کند. مشاهده شده است که روى نیز تا حدى با بعضى اثرات منفى استرس مقابله مى کند. ویتامینE ‌ ‌هم جزء آنتى اکسیدان هایى است که رادیکال هاى آزادى را که منجر به استرس و بیمارى هاى قلبى مى شود را از بین میبرد.‌ ‌هر چند، نباید زیاد از آن استفاده کنید چون چربى بالایى دارد و با اینکه از نوع چربى غیر اشباع و سالم است باز ممکن است به اضافه وزن منجر شود.‌ ‌
2-‌ ‌ماهى‌ ‌
اکثر انواع ماهى ها حاوى همه ى ویتامین هاى مهمB ‌‌ ‌هستند، بویژه انواع ضد استرس آن یعنیB6 ‌ ‌وB21. ‌ ‌در واقع ویتامینB21 ‌ ‌یکى از مهمترین ویتامین هایى است که در ترکیبات شیمیایى مغز، عامل شادى بخش سروتونین تولید مى کند. کمبود این ویتامین حتى ممکن است به افسردگى نیز منجر شود.‌ ‌براى ناهار مى توانید از ساندویچ یا سالاد ماهى تن استفاده کنید. و ماهى آزاد کبابى همراه با سبزیجات تازه نیز انتخاب خوبى براى شام مى باشد.‌ ‌
3-‌ ‌گل کلم (کلم بروکلى‌) ‌
کلم بروکلى نیز یکى دیگر از مواد غذایى است که سرشار از ویتامین هایB ‌ ‌مى باشد. همچنین حاوى اسید فولیک است که یکى دیگر از اعضاى خانواده ى ویتامین هایB ‌ ‌مى باشد. اسید فولیک به از بین بردن استرس، اضطراب، ترس و حتى افسردگى کمک مى کند. مى توانید از این ماده ى غذایى در کنار مرغ یا ماهى استفاده کنید.‌ ‌
4-‌ ‌برنج یا پاستا ى تمام غله‌ ‌
امروزه باز خوردن کربوهیدرات به رژیم هاى غذایى باز گشته است و همه متوجه شده اند که آن رژیم هاى فاقد کربوهیدرات هاى گذشته هیچ کارآیى ندارند. کربوهیدرات میزان سروتونین را در بدن بالا مى برد و تاثیرى آرامش بخش دارد. کربوهیدرات هاى عادى مثل نان سفید و پاسترى (نوعى شیرینی) فقط تاثیرى موقتى و زودگذر دارند و مى توانند باعث اضافه وزن شما هم شوند اما کربوهیدرات هاى تمام غله، بسیار آرام تر هضم مى شوند و اثرى نشاط آور پر دوام ترى دارند.‌ ‌
5-‌ ‌سوشى‌ ‌
علاوه بر فوایدى که براى ماهى در بالا ذکر شد جلبک هاى دریایى موجود در ماکى نیز خواص ضد استرس دارند. حاوى منیزیم و پانتوتنیک اسید و ویتامینB2 ‌ ‌مى باشد که همه به از بین بردن استرس کمک مى کنند.‌ ‌پانتوتنیک اسید ماده ى بسیار مهمى است که در سلامتى غده آدرنال نقشى اساسى دارد و کمک شایانى به از بین بردن استرس مى کند. در مواقع استرس کمبود این ماده مى تواند منجر به اضطراب و خستگى هاى مزمن هم شود.‌ ‌
6-‌ ‌شیر‌ ‌
شیر علاوه بر ویتامین هایB2 ‌ ‌وB21 ‌‌، حاوى آنتى اکسیدان هایى است که رادیکال هاى آزاد ایجاد کننده ى استرس را از بین مى برد. براى صبحانه مى توانید شیر بنوشید، مى توانید گه گاه به آن کمى کاکائو هم اضافه کنید.‌ ‌
7‌- ‌طالبى و پنیر‌ ‌
طالبى یکى از منابع سرشار از ویتامینC ‌ ‌است که بسیار به از بین بردن استرس و فشارهاى روحى کمک مى کند. در واقع استرس براى ساعت هاى متمادى میزاى ویتامینC ‌ ‌را در غده ى آدرنال کاهش مى دهد و به همین خاطر بهتر است از مواد غذایى حاوى ویتامینC ‌‌ ‌استفاده شود. پنیر هم که یکى از منابع خوب ویتامینB2 ‌ ‌وB21 ‌ ‌است و ترکیب آن با طالبى براى صبحانه یا غذاهاى میان وعده اى مى تواند استرستان را کاهش دهد.‌ ‌
8‌- گوشت گاو‌ ‌
گوشت گاو نیز حاوى آهن، روى و ویتامین هایB ‌ ‌است که استرستان را کاهش میدهد. البته درست است، گوشت گاو حاوى میزان زیادى چربى اشباع غیر سالم هم هست که مى تواند منجر به بیمارى هاى قلبى شود. براى مقابله با این مشکل مى توانید از قسمت هاى کم چربى گوشت استفاده کنید.‌ ‌
9-‌ ‌سیریال صبحانه‌ ‌
این روزها، سیریال هاى صبحانه حاوى میزان زیادى ویتامین و مواد معدنى مى باشد. از این رو مى توانند به عنوان یکى از منابع ویتامین هایB ‌‌، اسید فولیک، ویتامینC ‌ ‌و فیبر، ضد سرطان باشد.
10-‌ ‌ذغال اخته‌ ‌
این میوه هاى کوچک سرشار از ویتامینC ‌ ‌هستند که تقلیل دهنده ى استرس و فشارهاى روحى مى باشند. علاوه بر این خاصیت، کم کالرى هم هستند و باعث اضافه وزن نمى شوند. ذغال اخته همچنین منبع خوبى براى فیبر هم به شمار مى رود که از یبوست و دل درد هایى که در زمان استرس ایجاد مى شود جلوگیرى مى کند.

+   جواد امامی ; ۸:٥٦ ‎ق.ظ ; دوشنبه ٢٥ آذر ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()  
 

بسیج چیست و بنیانگذار آن کیست؟

ما در رابطه با یافتن پاسخ این سئوال کنجکاوی بخرج دادیم و تقریباً به همه جا سر کشیدیم و متوجه شدیم که این کلمه در عربی همان نُفور، نِفاد و نَفیر است که در لغت به معنای بسیج و حرکت می باشد و در برخی از آیات قرآنی نیز در همین رابطه بکار رفته ، مثل آیه 71 در سوره نساء و آیه 39 در سوره توبه و از این طریق متوجه شدیم که
بنیان گذار آن هم خداوند متعال است. خوب، نظر شما چیست؟

فرمانده پایگاه

+   جواد امامی ; ۸:٤٥ ‎ق.ظ ; دوشنبه ٢٥ آذر ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()  
 

موقع سرماخوردگی چه بکنیم و چه بخوریم؟

سرماخوردگی، مرض معمولی و بسیار متداولی است که احتمال ابتلا بدان در همه فصل‏های سال هست. شایع‏ترین راه انتقال این بیماری، دست دادن است و ویروس مرض مستقیما به وسیله آب دهان و دماغ بیمار هنگام عطسه و سرفه سرایت می‏کند. خطر بیماری یادشده بیشتر از این جهت است که فرد مبتلا، مرضش را دست‏کم می‏گیرد و در مراقبت و درمان کوتاهی می‏کند در حالی که سهل‏انگاری وی پیامدهای وخیمی دارد.
چنانچه سرماخوردگی به درازا انجامد، امکان دارد با افزوده شدن باکتری‏ها، شخص به گلودرد یا سینوزیت باکتریایی دچار شود. افزون بر این، به علت تضعیف دستگاه ایمنی بدن، تن انسان مستعد ابتلا به دیگر بیماری‏ها می‏گردد. از نشانه‏های بیماری مزبور، کسالت، فرسودگی، بی‏اشتهایی، لرز، تهوع، برآمدگی و التهاب گلو، سردرد (در قسمت ابروها و پیشانی)، دردهای عضلانی پشت سر و گردن، درد کمر، مفاصل و احساس سنگینی در ناحیه چشم‏هاست و گاه موجب بروز تب تا 40 درجه می‏گردد.گفتنی است که در واقع با بیمار شدن یک شخص بزرگسال، تمام اموری که به وسیله او چه در خانه و چه در اجتماع انجام می‏پذیرفته است، مسکوت مانده و یا با همان کیفیت قبلی صورت نمی‏گیرد. بیمار شدن کودک هم چندین بزرگسال را درگیر می‏کند. به این ترتیب، نهایتا شرایط زندگی از وضع عادی خود خارج می‏شود؛ بنابراین به منظور رهایی هر چه سریع‏تر از بستر هر بیماری، در کنار درمان پزشکی با استفاده از داروهای شیمیایی و دستورات حاشیه‏ای، راههای دیگری نیز هست که کاربردشان نه تنها بی‏ضرر است بلکه در تسریع بهبودی نیز بسیار سودمند می‏باشد.در اینجا نخست به چند شیوه‏نامه رایج و توصیه شده توسط پزشکان برای سرماخوردگی پرداخته و آنگاه روش‏های کاربرد چند گیاه دارویی و پاره‏ای از سبزی‏ها را با این نیت معرفی می‏کنیم:

ـ استراحت کردن و آشامیدن فراوان مایعات مخصوصا به صورت گرم، مانند چای و شیر، سبب می‏گردد که بیماری سرماخوردگی هر چه زودتر بهبود یابد.

ـ شستشوی پیاپی مجاری بینی و انتهای حلق با سرم نمکی و یا گرم محلول آب و نمک در طول مدت روز، در زمره دستورات دیگری است که پیوسته از سوی پزشکان یادآوری می‏شود. نمک، خاصیت ضد عفونی‏کنندگی داشته و از گسترش عفونت‏های دارای ریشه باکتریایی جلوگیری می‏کند.

ـ مهار دمای بدن هر چند ساعت یک بار، در حین این مرض به ویژه مراحل آغازین آن ضرورت دارد. همان گونه که آگاهید، درجه حرارت طبیعی بدن انسان 37 درجه سانتی‏گراد است؛ در نتیجه دمای بدن، هر چه از این مقدار فزون‏تر گردد، تب شمرده می‏شود. همین که میزان اضافی از دمای بدن را بر روی درجه ملاحظه کردید، سعی کنید آن را پایین آورده و در واقع به حال طبیعی درآورید و از دست زدن به کارهایی که این دما را می‏افزاید، خودداری ورزید. مثلاً پوشیدن پوشاک گرم توسط بیمار، انداختن چند لحاف و پتو بر روی وی و استراحت در نزدیکی منبع گرمازایی متمرکز چون شومینه و بخاری همگی از جمله عوامل فزاینده دمای بدن هستند و هنگامی که دمای بدن به 40 درجه و یا بیشتر برسد، در افراد مخصوصا کودکان بس خطرناک بوده و امکان دارد تشنج‏آفرین شود. از همین‏رو، در صورت بروز تب زیاد، همزمان با مراجعه به پزشک و انجام توصیه‏هایش، جامه اضافی مریض را از تن در آورده و سعی کنید درجه حرارت بدن وی را به شیوه‏های میسر، مانند خیس کردن حوله و یا اسفنج در آب خنک و یا محلول آب و الکل و تماس با بخش‏هایی از بدن مریض همانند پیشانی و یا شستشوی پای بیمار در یکی از مایعات مزبور، بکاهید. در تحت پاره‏ای شرایط، حتی نیاز به لخت کردن بیمار خاصه بچه‏ها (البته در هوای مناسب اتاق از نظر دما) وجود دارد. وانگهی، آشامیدن مایعات گوناگون مشتمل بر آب، آب میوه، چای و دفع پی در پی ادرار در کاستن از دمای بدن وی اثر دارد.

ـ چون منابع گرمازا مخصوصا از نوع متمرکز از قبیل شومینه و بخاری، هوا را خشک می‏کنند، همیشه رطوبت ضروری در محیط را با نهادن کاسه و یا کتری پر آب بر روی اجاق گاز و یا بخاری و در صورت وجود بیمار در خانه با افزودن اندکی محلول اکالیپتوس در آن تأمین کرده و یا اگر دستگاه بخور دارید، از آن برای مرطوب ساختن هوای فضای خانه مخصوصا اتاق بیمار استفاده کنید. اما برای اینکه بخارات و هوای گرم، فزون‏تر و مستقیما از مجاری تنفسی وارد بدن بیمار شود، بهتر این است که با انداختن حوله‏ای بر روی سرش و نیز ظرف جوشان محتوی آب و یا آمیخته‏ای از مواد گوناگون در آب و تنفس عمیق تا هر چند دقیقه که می‏تواند، این بخارات را به دستگاه تنفسی خویش وارد کند.

بی‏تردید پاره‏ای گیاهان نیز هستند که دارای خواص دارویی بوده و خوردن و همین طور بخور دادن آنها برای بهبودی امراض مختلف، اثر چشمگیری دارند. در زیر چند گونه از این گیاهان و دستور استفاده‏شان را یادآور می‏شویم:

1ـ بخور مخلوط قدری کاه و تخم گشنیز در آب، برای سرماخوردگی و ناراحتی‏های سینوسی و خروج ترشحات حاصل از آن خیلی سودمند است. برای این منظور دود ناشی از تخم گشنیز، به روش درست کردن اسپند را هم توصیه می‏کنند.

2ـ آویشن و گل بنفشه را به طور مساوی در هم آمیخته و با مقدار مناسبی آب بجوشانید. بخارات ناشی از مواد در حال جوش مزبور را بخور داده و باقی‏مانده را بعد از صاف کردن بنوشید.

3ـ قدری ریحان و پونه خشک را به میزان یکسان مخلوط کرده، داخل کاسه‏ای پر از آب ریخته و در حالت جوشان بر روی اجاق گاز، بخور دهید. (بهتر است از ریحان بنفش استفاده کنید).

4ـ بخور بخارات حاصل از جوشیدن مخلوط مساوی پرِ سیاوشیان، آویشن و ریحان در آب هم برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است. البته جوشانده این مخلوط را نیز به شکل خوراکی می‏توان مصرف کرد.

یادآوری: بخور تمام آمیزه‏های مذکور را به شکل یادشده با حوله انجام داده و بعد از پایان بخور تا خشک شدن کامل رطوبت و عرق موجود در سر و صورت‏تان و نیز از کف رفتن دمای ناشی از بخارات، حوله را از سر و صورت‏تان کنار نزنید تا بدن، دمای حاصل از آن را اندک اندک از دست ندهد.

نکته: برای دم کشیدن هر چه بیشتر و تندتر مواد فوق، بهتر است آنها را داخل ظرف در داری مثل قوری بریزید و بعد از حرارت دادن به مدت 7 تا 8 دقیقه مطابق دستور بخور داده و یا از بقیه جوشانده آنها به صورت خوراکی استفاده کنید.

5 ـ به منظور کاستن از سرفه و گلودرد و نیز در بعضی مواقع جهت پیشگیری از گسترش سرماخوردگی با منشأ سرما، روزانه چند دفعه محلول یک لیوان آب جوشیده داغ و یک قاشق غذاخوری سرپُر عسل و چند قطره لیموترش را با هم در آمیخته و بنوشید.

6ـ برای از بین رفتن خارش گلو، مکیدن چند دانه میخک بسیار سودمند است.

7ـ بخور آب و روغن میوه کاج هم در زمره بخورهای خیلی مفید برای سرماخوردگی است.

8ـ سیر، گذشته از خواص متعدد دارویی، به جهت دارا بودن آلیسین در آن، از خاصیت ضد ویروسی هم برخوردار است. از همین‏روی، پیوسته توصیه می‏شود در وعده‏های غذایی خویش چه در هنگام تندرستی و چه به ویژه در موقع سرماخوردگی از سیر استفاده کنید اما اشکال در اینجاست که بوی ناخوشایند حاصل از آن باعث شده است بسیاری از مردم در غذاهای روزانه خود از خوردن سیر، روی بگردانند. بی‏شک امروزه قرص‏هایی هم تحت عنوان قرص‏های سیر با حفظ خواص دارویی آن تولید شده که خوردن‏شان بهتر از نخوردن سیر است.

نکته: گفته می‏شود که خوردن یک قاشق غذاخوری عسل و یا یک عدد سیب خوراکی بعد از صرف خوراک حاوی سیر، از بوی بد آن می‏کاهد.

9ـ شما می‏توانید یک حبه سیر را در آب به صورت نیم‏پز در آورده و پس از رنده یا له کردن آن در لیوانی شیر، به صورت خوراکی مصرف کرده و یا گلوی خویش را با آن شستشو دهید. مصرف سیر برای عفونت‏های ریه‏ای با منشأ سرماخوردگی هم مؤثر است.

10ـ شلغم هم در ردیف سبزی‏هایی است که خوردنش پیوسته در روزهای سرماخوردگی توصیه می‏شود. متداول‏ترین شیوه مصرف شلغم، به صورت پخته با نمک یا شکر و یا استفاده از آن در آش و یا سوپ‏های ساده خاص سرماخوردگی است اما بسیاری از افراد مخصوصا بچه‏ها به علت دوست نداشتن طعم پخته این ریشه غده‏ای، از مصرف آن صرف نظر می‏کنند، در حالی که به دو شیوه دیگر هم می‏شود از خواص شلغم بهره برد:

الف ـ شلغم را پوست کنده و به صورت خام بر روی سالاد فصل رنده کرده و میل کنید.

ب ـ بعد از شستن شلغم، بدون پوست کندن، بخش فوقانی‏اش را با چاقو به شکل افقی برش بزنید، کمی از داخل آن را توسط قاشق مرباخوری گود کرده و فضای خالی را با یک قاشق مرباخوری شکر پر کنید. آنگاه قسمت بریده شده را مانند در بر روی شلغم حاوی شکر قرار دهید.

این کار را با چند شلغم انجام دهید. سپس درون کاسه‏ای کنار هم چیده و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. بعد از طی این مدت موقعی که درِ هر کدام از شلغم‏ها را باز کنید، با کاسه‏ای پر از محلول آب شلغم و شکر روبه‏رو می‏شوید. این عمل را تا دو بار برای هر شلغم هم می‏توانید انجام دهید. شربت حاصل را درون لیوانی ریخته و میل کنید. این شربت برای بچه‏هایی که خوردن شلغم خام برایشان امکان‏ناپذیر بوده و از طعم شلغم پخته هم خوش‏شان نمی‏آید، بسیار مناسب است. می‏توانید مانند دارو، روزی چند مرتبه از این شربت به آنان بخورانید.
منبع :پیام زن.

+   جواد امامی ; ۸:٤٧ ‎ق.ظ ; سه‌شنبه ۱٢ آذر ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()  
 

سئوالاتی در مورد بسیج

بسم الله الرحمن الرحیم در هفته بسیج سال 1387 با فراهم آمدن امکانات لازم توفیق حاصل شد تا در رابطه با بسیج و بسیجی سئوالاتی را طرح کرده و در حد توان و امکان پاسخ های هر کدام را ارائه نمائیم. و از بسیجیان والامقام تقاضا کنیم که در جزء جزء سئوالات و پاسخها به شکل بسیجی دقیق شده ما را همراهی نمایند و در لحظه لحظه حرکت، مواظب راستی ها و کجی های ما باشند و هرجا لازم دانستند دست به اصلاح و ارشاد بزنند. یا الله اما نوع سئوالات: 1- بنیانگذار بسیج کیست؟ بسیجی گونه دقت فرمائید؟ 2- آدرس این بنیان کجاست؟ 3- تعریف آن کدام است؟ 4- انبیاء و اولیاء و علما در رابطه با بنیان بسیج چه نقش و مسئولیتی دارند؟ 5- اگر افعال خدا را هم بسیجی بدانیم چطور می شود؟ 6- نکند قرآن دستورالعمل بسیج باشد که ما ... 7- شاید انقلاب اسلامی یک قدم بسیجی باشد؟ 8- تشکیل حکومت اسلامی ایران چطور؟ 9- بنظر شما هر خدمتی در نظام اسلامی حتماً بسیجی قلمداد می شود یا ... 10- راستی ارتباط نماز و روزه و ... با بسیج چیست؟ 11- من که خیلی فعال هستم و... اما در بسیج ثبت نام نکرده ام پس ... 12- قضیه کربلا را با بسیج محک بزنیم 13- همه سئوالات از این جنس خواهد بود یا ... 14- اگر خدا بخواهد و شما هم همراهی ... حسنعلی بهادری فرمانده پایگاه بسیج ثامن الائمه

+   جواد امامی ; ۸:٤٦ ‎ق.ظ ; سه‌شنبه ۱٢ آذر ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()  
 

چه مواد غذایی باعث استرس می شوند

کافئین ماده ای محرک است که در قهوه، چای، کولاها، شکلات و تعدادی از داروها وجود دارد. مصرف زیاد موادغذایی حاوی کافئین همانند استرس عمل می کند و گاهی اوقات علائم آن را بدتر می کند.
یک ماده محرک، ترشح اسید معده و هورمون های تیروئیدی را بیشتر می کند. این مسئله ضمن ایجاد اضطراب، فعالیت کلیه ها را بیشتر می کند. با افزایش فعالیت کلیه ها، دفع ادراری افزایش می یابد.

 
کافئین، همچنین جذب آهن دریافتی از طریق مواد گوشتی مانند گوشت مرغ و قرمز را مهار می کند و سبب ایجاد کم خونی ناشی از فقر آهن می شود.
اغلب مردم کافئین را به عنوان عاملی محرک برای افزایش انرژی مصرف می کنند. این یک احساس کاذب از انرژی است و در واقع غدد فوق کلیوی را خسته می کند؛ چون هورمون های آدرنالین که هورمون های استرس نامیده می شوند، از غدد فوق کلیوی ترشح می شوند.
کافئین می تواند سردرد ایجاد کند، بنابراین مصرف آن را کاهش دهید و در صورت تمایل به مصرف قهوه، قهوه بدون کافئین را مصرف کنید.
از عوامل محرک دیگر فسفر است که به نوشیدنی های گازدار اضافه می کنند. مصرف نوشابه های گازدار، تعادل کلسیم و فسفر بدن را به هم می زند. عدم تعادل بین کلسیم و فسفر، باعث کاهش کلسیم خون و افزایش برداشت کلسیم از استخوان ها و افزایش خطر پوکی استخوان به خصوص در خانم ها می شود. فسفر همچنین بر روی اسید کلریدریک معده که برای هضم غذا لازم است، تأثیر منفی می گذارد و علاوه بر آن برای افرادی که مشکل دفع دارند، مضر است. آب های معدنی و آب چشمه فسفر ندارند.
افزودنی ها و نگه دارنده هایی مانند نیتریت و نیترات که به موادغذایی مانند سوسیس، کالباس و ماهی دودی برای محافظت از تخریب اضافه می کنند، با مواد شیمیایی، ترکیب شده و موادی به نام نیتروزامین ها را تولید می کنند.
مونوسدیم گلوتامات از افزودنی هایی است که مردم خاور دور برای حفظ رنگ سبزی های کنسروی و گوشت های پخته اضافه می کنند. این ترکیب شیمیایی باعث سردرد، واکنش های پوستی و سوزش در ناحیه پشت گردن می شود.
بهترین راه حل برای کاهش اثرات مواد افزودنی، کاهش مصرف غذاهای حاوی مواد افزودنی است.
مصرف بیش از حد موادقندی ساده مانند شکر نیز به عنوان عاملی برای ایجاد استرس و تحریک پذیری شناخته شده اند. مصرف بیش از حد موادغذایی حاوی قندهای ساده مانند دونات، کیک وشکلات در طول روز باعث خستگی و تحریک پذیری فرد می شوند که با افزودن مقداری مواد حاوی پروتئین، اثر این مواد را می توانید مهار کنید.

+   جواد امامی ; ۸:٤٠ ‎ق.ظ ; سه‌شنبه ۱٢ آذر ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()  
 

ایجاد وبلاگ قیام

این وبلاگ توسط گروهی از بسیجیان اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی راه اندازی شده و قصد دارد با ارائه مطالب متنوع و در قالبهای روز در وبلاگ نسبت به آگاهی بخش اقشار مختلف جامعه خصوصا جوانان اقدام نماید.

بدبهی است از درج هر گونه نظریه توسط کاربران محترم در وبلاگ استقبال خواهد شد

 

مدیر وبلاگ

+   جواد امامی ; ۱۱:٤٦ ‎ق.ظ ; سه‌شنبه ٥ آذر ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()  
 

به پرشین بلاگ خوش آمدید

بنام خدا

كاربر گرامي

با سلام و احترام

پيوستن شما را به خانواده بزرگ وبلاگنويسان فارسي خوش آمد ميگوييم.
شما ميتوانيد براي آشنايي بيشتر با خدمات سايت به آدرس هاي زير مراجعه كنيد:

http://help.persianblog.ir براي راهنمايي و آموزش
http://news.persianblog.ir اخبار سايت براي اطلاع از
http://fans.persianblog.ir براي همكاري داوطلبانه در وبلاگستان
http://persianblog.ir/ourteam.aspx اسامي و لينك وبلاگ هاي تيم مديران سايت

در صورت بروز هر گونه مشكل در استفاده از خدمات سايت ميتوانيد با پست الكترونيكي :
support[at]persianblog.ir

و در صورت مشاهده تخلف با آدرس الكترونيكي
abuse[at]persianblog.ir
تماس حاصل فرماييد.

همچنين پيشنهاد ميكنيم با عضويت در جامعه مجازي ماي پرديس از خدمات اين سايت ارزشمند استفاده كنيد:
http://mypardis.com


با تشكر

مدير گروه سايتهاي پرشين بلاگ
مهدي بوترابي

http://ariagostar.com

+   پرشین بلاگ ; ۱۱:٤٥ ‎ق.ظ ; سه‌شنبه ٥ آذر ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()  
 

design by macromediax ; Powered by PersianBlog.ir